Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Партньори /
Диневи Груп
ДИНЕВИ ГРУП
http://www.dinevigroup.ru

“Диневи Груп” е създадена през 1989 г. и е специализирана в изготвянето на инвестиционни проекти, свързани с проектиране, строителство и продажба на луксозни вили, хотели и жилищни комплекси.

“Диневи”
първи въведоха строителството на ваканционни селища от затворен тип и държат лидерското място в тази област с над 1000 апартамента годишно.

Обектите на компанията се продават в напълно завършен вид – “до ключ”.

Те са проектирани съобразно стандартите на категориите четири и пет звезди и са предназначени за целогодишно ползване. Имотите се купуват както от българи, така и от много чужденци от Англия, Германия, Испания, Русия, Дания, Белгия, Ирландия и др.

Клиентите получават нотариален акт за собственост на жилището и идеална част от земята, останалата част от инфраструктурата остава собственост на компанията, която ги поддържа и охранява целогодишно.

Комплекси и хотели с марката “Диневи” има в Свети Влас, Слънчев бряг, Бургас, Пампорово, София, Мамая (Румъния) и други. За 20-те години от създаването си списъкът на обектите е внушителен – те са над 60.

Вилните селища са на първа линия до брега и включват всичко необходимо за комфортен живот – ресторанти, магазини, заведения, богато озеленени вътрешни дворове, басейни, детски кътове, охраняем паркинг. Всички апартаменти са с изглед към морето, а разположението в тях е в зависимост от квадратурата – просторна дневна с кухненски бокс, една или повече спални, санитарен възел и балкони. Оборудвани са с климатици, инсталации за кабелна телевизия и телефон.

Дейността на “Диневи” е ориентирана и към строителството на комплекси, включващи апартаменти за продажба и в съседни на България страни.
Компанията има свои представителни офиси в Мюнхен, Лайпциг, Москва, Лондон, Дъблин, Будапеща, Киев, Санкт Петербург, Рига, Вилнюс, Талин, Варшава, Алматии, Копенхаген и др.Награди


Особено внимание заслужава фактът, че през юни 2006 г. “Диневи Груп” беше вписана под №5 в Регистъра на меценатите в България към Министерството на културата. Регистрирана е за подкрепата си на Фондация “Перперикон”, която с помощта на братя Диневи успя да откупи уникални археологически находки от района на Перперикон и да ги предостави на Историческия музей в Кърджали.

“Диневи Груп” са носители на редица престижни награди, между които:

- “Курортен комплекс № 1 на Балканите” 2008 г.– за “Диневи Ризорт” в Св.Влас;

- “Инвеститор на годината” в категорията “Курортно строителство” за ваканционен комплекс “Гранд Манастира” в Пампорово;

- Международната награда "Бентли” – за най-добър проект за яхтено пристанище за 2005 г.;

- Най-значим инвеститор” 2005 г. – присъжда се на личности и фирми, допринесли за развитието на туристическата индустрия в България;

-
“Сграда на годината” 2005 г. – специална награда за принос в развитието и утвърждаването на българския пазар на ваканционни комплекси;

- “Златен мамул” 2005 г. – за специални заслуги към Бургас и региона;

- “Сграда на годината” 2004 г. – за съвременна адаптация и реализация на новия корпус на Бургаския свободен университет, изграден от братя Диневи;

- “Архитект на 2004 г.” – арх. Людмила Кьосева за новата сграда на БСУ;

- “Бург на годината” 2003 г. – за принос към община Бургас;

- “Архитект на 2003 г.” – арх. Росица Йовчева за хотел "Мираж", собственост на “Диневи Груп”;

 

За контакти:

Централен офис

гр.Свети Влас,  пощ.код. 8256
ул."Одеса" 1

тел./факс: 0554/ 69 015

тел.факс: 0554/ 69 017

тел.факс: 0554/ 69 019

моб.тел.: 0887 236 709

e-mail:
office@dineviandco.comФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП