Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Реализирани проекти /
Планински курорти
ПАМПОРОВО   
  ГРАНД МАНАСТИРА
ГРАНД МАНАСТИРА, ПАМПОРОВО
ГРАНД МАНАСТИРА, ПАМПОРОВО

Комплекс “Гранд Манастира” е разположен в местността “Караманджа”, непосредствено до “Манастира 1” и “Манастира 3” в курорта Пампорово.

 

Вилното селище е разположено на площ от 45 000 кв.м, като амфитеатрално разположените 5 сгради включват 330 апартамента на площ от 25 до 276 кв. м., свързани помежду си с ескалатори. Всички апартаменти разполагат с камини и са луксозно изпълнени – “до ключ”.

 

“Гранд Манастира” отговаря на категорията 5 звезди и включва в себе си ресторант, нощен бар, лоби бар, СПА център, който разполага с кабинет за козметика, масаж, солариум, сауна, тангентор и парна баня. На разположение на собствениците и гостите са и фитнес зали, два басейна, боулинг и др. Комплексът разполага и с параклис, който се вписва чудесно в архитектурния му образ.

Комплексът беше официално открит през 2007 г.

  МАНАСТИРА 1
МАНАСТИРА 1, ПАМПОРОВО
МАНАСТИРА 1, ПАМПОРОВО

Първата инвестиция на “Диневи” извън Черноморието бе направена с изграждането на вилно селище “Манастира” в курорта Пампорово. 


Той бе разпродаден за изключително кратък период, заради удобното си разположение - на самите ски-писти в местността Студенец в курорта.

 

Комплексът включва 36 апартамента, всички с хол, кухненски бокс, спалня, камина, санитарен възел и всичко необходимо за самостоятелно обслужване.

 

Към комплекса  е изградена и механа с капацитет до 50 човека.

 

Комплексът беше официално открит през 2003 г.  МАНАСТИРА 2
МАНАСТИРА 2, ПАМПОРОВО
МАНАСТИРА 2, ПАМПОРОВО

Вторият комплекс на “Диневи” в курорта Пампорово отвори врати на 18 декември 2004 г. Намира се в местността “Козуятак” /в близост до хотел “Пампорово”/.

 

Вилното селище включва четири 4-етажни сгради. Първите три включват в себе си по 8 апартамента, а в четвъртата са разположени 36 апартамента. Квадратурата им е от 48 до 115 кв. м. с хол, кухненски бокс, спалня и баня със санитарен възел. Всички са обзаведени с камини.

 

Комплексът беше официално открит през 2004 г.  МАНАСТИРА 3
МАНАСТИРА 3, ПАМПОРОВО
МАНАСТИРА 3, ПАМПОРОВО

„Манастира 3” се намира на самите ски-писти в местността “Студенец” и се явява логично продължение на комплекс “Манастира 1”.

 

Селището включва три амфитеатрални сгради, свързани помежду си с топла връзка с ескалатор. Пред всяка една от тях се разкрива панорамна гледка към планината. В комплекса има 100 апартамента, както и мезонети, които разполагат с кухненски бокс, една, две или три спални, в зависимост от квадратурата и санитарен възел. Всички са с камини, кабелна телевизия и конвекторни радиатори за отопление.

 

Комплекс „Манастира 3” разполага с: спа-център, закрит басейн, сауна и джакузи, пиано бар. В северната част е изграден паркинг, а охраната е целогодишна.

 

Комплексът беше официално открит през 2005 г.

 


ˆ Нагоре
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП